Büyüklüğünde Deprem Malatya Son Dakika Haberleri - Yurt geneli hava durumu: Meteoroloji'den saÄŸanak uyarısı / Saat 11.03'te merkezüssü malatya'nın hekimhan ilçesi beykent mahallesi olan 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Afad ve kandilli verilerine göre 21. Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var.

Afad ve kandilli verilerine göre 21. Akkışla Haber, Akkışla Son Dakika Haberleri - Haberler
Akkışla Haber, Akkışla Son Dakika Haberleri - Haberler from foto.haberler.com
.(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli verilerine göre 21. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Göre malatya'da saat 10.31'de 3.2 büyüklüğünde deprem meydana . Saat 11.03'te merkezüssü malatya'nın hekimhan ilçesi beykent mahallesi olan 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Cimer türkiye cumhuriyeti i̇çişleri bakanlığı ekmeğini i̇sraf etme. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Deprem, civar illerden de hissedildi. 27 ağustos 2021, cuma 00:06 son güncelleme: . Saat 11.03'te merkezüssü malatya'nın hekimhan ilçesi beykent mahallesi olan 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Göre malatya'da saat 10.31'de 3.2 büyüklüğünde deprem meydana .

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. İçi̇şleri̇ bakanliği afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi web sitesidir ©. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem!

Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yurt geneli hava durumu: Meteoroloji'den saÄŸanak uyarısı
Yurt geneli hava durumu: Meteoroloji'den sağanak uyarısı from cdn1.ntv.com.tr
Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçi̇şleri̇ bakanliği afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi web sitesidir ©. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Afad ve kandilli verilerine göre 21.

Deprem, civar illerden de hissedildi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Göre malatya'da saat 10.31'de 3.2 büyüklüğünde deprem meydana . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. İçi̇şleri̇ bakanliği afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi web sitesidir ©. Afad ve kandilli verilerine göre 21. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Deprem, civar illerden de hissedildi. Cimer türkiye cumhuriyeti i̇çişleri bakanlığı ekmeğini i̇sraf etme. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İçi̇şleri̇ bakanliği afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi web sitesidir ©. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm .

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. KurtuluÅŸ Savaşı'ndan sonra bir ilk - GÃœNCEL Haberleri
Kurtuluş Savaşı'ndan sonra bir ilk - GÜNCEL Haberleri from i12.haber7.net
Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. İçi̇şleri̇ bakanliği afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi web sitesidir ©. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Göre malatya'da saat 10.31'de 3.2 büyüklüğünde deprem meydana . Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Göre malatya'da saat 10.31'de 3.2 büyüklüğünde deprem meydana . 27 ağustos 2021, cuma 00:06 son güncelleme: . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli verilerine göre 21. Cimer türkiye cumhuriyeti i̇çişleri bakanlığı ekmeğini i̇sraf etme. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçi̇şleri̇ bakanliği afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi web sitesidir ©. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Deprem, civar illerden de hissedildi.

Büyüklüğünde Deprem Malatya Son Dakika Haberleri - Yurt geneli hava durumu: Meteoroloji'den saÄŸanak uyarısı / Saat 11.03'te merkezüssü malatya'nın hekimhan ilçesi beykent mahallesi olan 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 11.03'te merkezüssü malatya'nın hekimhan ilçesi beykent mahallesi olan 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli verilerine göre 21. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! malatya deprem son dakika. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde .